Dolça visita! | VO Comunicació
16486
post-template-default,single,single-post,postid-16486,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Dolça visita!

Dolça visita!

Començar així un nou “blog” em fa una il·lusió especial, una nova secció, un nou projecte, una nova etapa carregada de moltes novetats: articles, notícies, serveis, productes i tot el que vosaltres necessiteu per què la comunicació del vostre negoci estigui dins la roda. La roda que tot ho sap, l’apassionant món de les noves tecnologies en comunicació i totes les curiositats que l’envolten.

L’altre dia vaig anar a fer visites comercials, anava a veure clients… els quals  molts d’ells després de tants anys, es poden considerar quasi amics. Els que m’han ajudat a evolucionar i ampliar els meus coneixements professionals. Per això he cregut que ara era el moment de donar una visita una mica diferent, el que podríem dir com “una dolça visita”.

Gràcies als amics de qmonas.net vaig encarregar unes targetes de visita AMB FORMA DE GALETA. Potser res nou, res inventat, res únic, però si molt ESPECIAL. Fer la visita i donar la meva targeta en aquest format em dona l’oportunitat de veure com reaccioneu tots amb la mateixa cara de sorpresa. Que divertit!

Aquí us deixo una mostra del procés d’elaboració i que molts de vosaltres ja les heu provat i us han agradat. I tu? ja tens la teva galeta V.O.?

 

V.O. Comunicació al teu servei.

Fins aviat!

0 1forn 2forn 20160506_113920

Tags:
No Comments

Post A Comment

eleven − 1 =