ICP Blog-Video | VO Comunicació
16571
post-template-default,single,single-post,postid-16571,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

ICP Blog-Video

ICP Blog-Video

Aprofitant que s’ha renovat el web de l’Institut Català del Peu, hem proposat recolzar la campanya de màrqueting Online amb un vídeo promocional i un vídeo corporatiu.

Amb quina finalitat?

Ens ajudarà a mantenir el posicionament orgànic a la xarxa, tindrem als usuaris més informats dels serveis amb un material dinàmic i actual, podrem utilitzar diferents canals digitals per a la promoció dels seus serveis, i sobretot oferim a tothom obrir les portes d’un centre especialitzat que ofereix confiança, transparència i professionalitat. Valors que avui en dia són essencials per generar una interacció amb el consumidor.

Com ho fem?

En un sol dia de gravació, vàrem obtenir un ampli recull d’imatges de tots els serveis que ofereixen, suficient per crear un clip de 30 segons i un vídeo corporatiu de 1 minut 40 segons. El clip curt l’utilitzarem per promocionar el servei de l’estudi biomecànic, amb aquest vídeo informarem i captarem l’atenció de nous clients i els habituals del propi centre, de l’innovador i exclusiu servei, i així aprofitem també i el promocionarem mitjançant canals amb els que treballem habitualment com: Google, Facebook i YouTube.

Perquè ho fem?

No oblideu la importància a dia d’avui de tenir el vostre vídeo corporatiu. No és complicat, no és tan costós com penseu i us ajudarà a donar-vos a conèixer d’una marera ràpida. Youtube és un canal poderós i que va directe al cor i la ment dels usuaris.

Captareu l’interès a gent nova. Ens adaptem als nous temps del món digital.

Visiteu el web;

www.institutcataladelpeu.com

ICP promocional biomecànic YouTube

ICP corporatiu YouTube

No Comments

Post A Comment

15 + five =