OCine espots al cinema | VO Comunicació
16666
post-template-default,single,single-post,postid-16666,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

OCine espots al cinema

OCine espots al cinema

T’agradaria posar el teu anunci al cinema?

Sabies que…

L’espectador del cinema està predisposat a veure els anuncis previs a la pel·lícula, està més receptiu perquè es troba en un moment d’oci, relaxat i predisposat a divertir-se, unes condicions idònies que augmenten notablement el seu nivell d’atenció.

Els espectadors han augmentat els últims anys per les promocions que hi ha entre setmana amb molt bones estrenes cinematogràfiques i les millores tecnològiques que estan en constant evolució. El cinema segueix sent el mitjà d’oci més espectacular.

La teva marca al cinema dona bona imatge, no és invasiu i cuidem les creativitats publicitàries. Va dirigit a una classe alta i és per això què segons AIMC, l’impacte d’un espot al cinema a l’espectador és superior a la resta amb un ROI elevat, amb l’índex més gran de notorietat i bon record de marca.

EL TEU ANUNCI AL CINEMA… ÉS MÉS FÀCIL DEL QUE T’IMAGINES!

*informació facilitada per Jaume Pahissa (comunicació audiovisual).

Tags:
No Comments

Post A Comment

4 × 5 =