V.O. Comunicació, ampliem serveis amb VOTV! | VO Comunicació
16588
post-template-default,single,single-post,postid-16588,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

V.O. Comunicació, ampliem serveis amb VOTV!

V.O. Comunicació, ampliem serveis amb VOTV!

Ja us podem oferir tots els serveis publicitaris per anunciar-vos a Vallès Oriental Televisió VOTV. Patrocinis de programes, patrocini de l’informatiu, espots publicitaris, reportatges, programes en directe, receptes de cuina i molt més.

 

VOTV és la televisió digital terrestre del Vallès Oriental, creada pel Consorci Teledigital del Vallès, un dels operadors concessionaris de la comarca del Vallès Oriental. La seva cobertura abraça la totalitat de la comarca del Vallès Oriental.

 

El Consorci Teledigital de Granollers esta format per 9 ajuntaments de la comarca:

Aiguafreda, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Canovelles, Cànoves i Samalús, La Garriga, Granollers, La Roca del Vallès i Les Franqueses del Vallès.

 

La il·lusió i la constància ens empeny a oferir-vos cada cop un millor servei, no oblideu que el secret del vostre futur comercial està en donar-vos a conèixer. Utilitzeu els mitjans locals per oferir els vostres productes, serveis, confiança i proximitat de la vostra empresa.

Informa’t i t’explicarem quin és el millor producte per veure el vostre anunci.

Visiteu el web;

http://votv.xiptv.cat/

No Comments

Post A Comment

fifteen + sixteen =